King of the Forest

 

Wat zijn ze toch prachtig mooi, de kings and queens of the forest. Zo kalm en alle bewegingen lijken wel in slow-motion te gaan. Werkelijk indrukwekkende beesten. En wat zijn wij blij dat ze onze camping ook regelmatig bezoeken.  

 

Een leuke tip voor al onze gasten, is het Värmland Moose Park in Ekshärad. Zo’n 50 minuten bij ons vandaan. Voor jong en oud, in de zomer en in de winter, voor iedereen een leerzaam en indrukwekkend bezoek. Deze mannen vertellen vol passie over deze mooie beesten en over de natuur waarin zij leven. Wat je wel en vooral niet moet doen als je een eland ziet en tips om de beste elanden-plek te vinden. Zeker een bezoekje waard!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *