Over ons

Doen waar je bang voor bent!! 

Wij zijn Geert en Roos en droomden al langere tijd over emigreren naar Zweden. Dit omdat wij “verliefd” zijn geworden op de prachtige natuur, de rust en de ruimte die Zweden en in ons geval Värmland te bieden heeft. In mei 2017 is onze droom werkelijkheid geworden en zijn wij samen met dochter Vera verhuisd van Oranjewoud (Friesland) naar het kleine idyllische dorpje Vitsand, in de gemeente Torsby.

Naast de start van onze eigen bedrijven (VattenUpplevelse.se en Inflatables.se) hebben wij ook Knut’s Camping en de daarbij behorende appartementen overgenomen. Ons huis staat op ditzelfde terrein, zodat we altijd thuis en tegelijk op het werk zijn. In de zomer periode genieten we van alle gasten die op onze camping overnachten en proberen we een positieve bijdrage te leveren aan hun “Zweden beleving”. Dit geldt natuurlijk ook voor alle gasten die wij in onze appartementen ontvangen, tijdens of buiten het zomerseizoen om. In de overige periodes besteden wij bovenal  veel tijd aan ons andere bedrijf, maar vergeten zeker niet om elke dag volop te genieten van dit prachtige land en onze wonderschone plek.

De eerste twee seizoenen hebben wij echt als een feestje ervaren en wat hebben we al veel leuke en lieve gasten mogen ontvangen. Met dit gevoel in het achterhoofd verheugen wij ons op alle camping en appartement gasten, die wij in 2019 mogen ontvangen.

Mocht je besluiten om op onze knusse en gezellige natuurcamping te gaan staan of in één van de appartementen te komen logeren, weet dan dat je van harte welkom bent!

Maak er een onvergetelijke vakantie van….